Emmie Volleman-Biesbroeck

Wat is belangrijk voor een organisatie? De juiste zaken goed te doen. Alle mensen, mens te laten zijn. De gehele organisatie is veel meer dan de som van de individuen.Een visie van waaruit wij voor u werken. Na afgestudeerd te zijn als bedrijfsjuriste op de Erasmus Universiteit te Rotterdam is Emmie Volleman-Biesbroeck werkzaam geweest op de dag- avondschool als docente Economie en Recht.

Verder heeft zij als juriste gewerkt bij het Bureau Rechtshulp en de functie bekleed van secretaris van het bestuur van een middelbare school. Tijdens haar werkzaamheden voor het Regionaal Opleidings Centrum in Zeeuws Vlaanderen was zij naast docente economie ook voorzitter commissie functiewaardering.

Vervolgens heeft zij voor de Hogeschool Zeeland als coördinator op de dependance in Terneuzen een HBO voltijd- en deeltijd BBA (Bachelor of Business Administration) opleiding opgezet. Naast de coördinatie van de locatie HBO Terneuzen was zij hoofd sectie Recht, hogeschooldocente Recht, Commerciële Economie, Communicatie en Management. In haar takenpakket zaten onder andere het verzorgen van voorlichting, stagecoördinatie, stagebegeleiding, accountmanagement, studieloopbaancoach, ontwikkelen van onderwijs en het organiseren van projecten.

Gebleken is dat er met name in Zeeland behoefte is aan consultancy en training op maat. Het opzetten van een kantoor in de streek waar zij geboren en getogen is ziet zij als een uitdaging waarin zij alle kennis en vaardigheden opgebouwd in de loop der jaren kan combineren.