Ton Chan - Partner

​ Ton Chan is acupuncturist, herbalist (kruidengeneeskundige) en fysiotherapeut.

​ Ton Chan heeft de fysiotherapie opleiding aan de Thim van der Laan gevolgd. Vervolgens heeft hij zijn laatste jaar van de fysiotherapie(2007) gecombineerd met de masteropleiding in de fysiotherapiewetenschappen gedaan in Brussel en Lissabon.

​ Vrij direct na de opleiding fysiotherapie heeft Ton Chan zich gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde aan de HWA To University. Daarnaast heeft Ton Chan in ziekenhuizen in Beijing stage gelopen en verdere verdieping gezocht aan de TCM University Beijing in China. Door meerdere specialisaties op gebied van Chinese geneeskunde, fysiotherapie en verdieping in de psychologie, kan Ton Chan vrijwel iedereen met wat voor een klacht dan ook uitstekend goed behandelen. De Chinese geneeskunde werkt vanuit de aanpak van de oorzaak van de geestelijke of lichamelijke klachten en niet vanuit de symptomen. Relevante nascholingen; huidziektes, myofasciaal pijnsyndroom, lage rugpijn, hoofdpijn, nek-schouderproblematiek, (chronische) gewrichtsklachten, oncologie, kruidengeneeskunde, kinderacupunctuur, brandwonden, neurologische aandoeningen, voeding, depressie en burn-out, enz.

Zie website voor meer informatie: www.phy-x.com

Naomi de Rijcke - Partner

​ Naomi de Rijcke is Rapid Transformational Therapist en gecertificeerd hypnotherapeute.

​ Naomi de Rijcke heeft jaren lang gestudeerd en verdieping gezocht in de psychologie. Uiteindelijk kwam ze in aanraking met de Rapid Transformational Therapie een vorm van psychologiebehandeling welke een slagingspercentage heeft van 97%. Deze therapie beoefent zij met volle passie en dat is ook te merken aan het hoge slagingspercentage die we zien in de praktijk.

​ Naomi heeft de uitgebreide studie gevolgd in London bij de nummer 1 psychotherapeute van Engeland Marisa Peer. Tevens is Marisa Peer ook de grondlegger van Rapid Transformational Therapy.

Zie website voor meer informatie: www.phy-x.com/about-7

Claire Volleman - Partner

​ Hallo ik ben Claire. Overdag werk ik als Software Engineer in Zurich. Van het kantoor-leven weet ik dat veel mensen erg gespannen zijn aan de rug, schouders, nek en heupen. Ik betracht gezondheid als iets, wat je constant moet onderhouden. Om je goed te voelen, heb je een gezonde geest, lichaam en ziel nodig. Traditionele Thai Massage zou deze 3 aspecten moeten ondersteunen en verbeteren. Tijdens mijn opleiding in Thailand heb ik dit concept leren kennen, en ik wil dit graag verder geven.

Zie website voor meer informatie: www.ease-massage.ch